Jól megválasztott témával szép és praktikus ajándék is lehet egy falinaptár. A digitális fényképezés már kézzelfoghatóan elérhetővé vált mindenki számára. Bizonyára több száz digitális kép sorakozik az Ön számítógépen is. Az egyedi naptár praktikus tulajdonságai miatt nem csak magánszemélyeknek hanem cégek részére is hasznos reklámeszköz egy költséghatékony megoldással.

Kinek is adhatunk naptárat ajándékba, vetődik fel a kérdés?

Szülőknek, nagyszülőknek családi fotókat. A megfelelő képeket kiválaszthatja a családi fotóalbumból. Nyaralás, kirándulás, síelés, ballagás, születésnap. Biztosan minden hónapra esett valami esemény.

Házastársnak, párnak. Választhat képeket a közös programjaikat megörökítő képek közül. A naptárra pillantva ismét átélheti legvidámabb pillanatait hónapról-hónapra.

Barátoknak, kollégáknak. A saját képtárából biztosan talál megfelelő képet egy felejthetetlen rendezvényről, közös kirándulásról, esetleg semleges tájképek is megfelelnek erre a célra.

Cégeknek ideális megoldás. Olyan cégek akik nem rendelkeznek saját termékkel, melyet a naptáron meg lehetne jeleníteni ugyanakkor mégis szeretnék egyedivé tenni a partnereinek ajándékozott falinaptárat, a választott képek mellett lehetőség van minden lapon elhelyezni a cég logóját, elérhetőségeit. Természetesen céges naptár gyártását egyedi igények alapján is vállaljuk. Szerencsés választás lehet, mivel egész évben szem előtt tartja vállalkozását, így a jelenlegi vagy majdani vásárlói mindig tudni fogják, hová forduljanak. A szerkesztés és a gyártás terén segítséget nyújtunk minden régi és új megrendelőknek.

A naptárak kialakítása során sablonosságra nem törekszünk ezért árakat csak a konkrét elképzelés (darabszám, méret, grafikai munka) után tudjuk kialakítani. Megvalósítjuk elképzelését, forduljon hozzánk bizalommal! Várjuk szíves megkeresésüket, az elérhetőségeink bármelyikén állunk a rendelkezésükre.

 

Kiemelt ajánlat cégek részére!

CD naptártokban (124×142 mm) elhelyezett 13 lapos hónapokra bontott asztalinaptár a cég tevékenységét bemutató képekkel. Elkészítjük a grafikai tervet, az Ön elképzeléséhez igazítva. Amennyiben hátlapon az adott képen szereplő termékről hasznos információt kíván megjeleníteni ezt is megteheti. A tervezésben szívesen segítünk ötletekkel, tanácsokkal.