A kártyanaptár, reklámnaptár hasznos reklámajándék, mert az év minden napján szem előtt tartja vállalkozását vásárlói előtt, akik mindig tudni fogják, hová forduljanak, ha olyan szolgáltatásra van szükségük, amit Ön tud nyújtani. Egész évre szolgáló reklámeszköz a szórólapnál hatékonyabb megoldással. Nem csak az Ön céget ismerteti meg a vásárlóval, hanem azt is tudatja, hogy a kibocsájtónak fontos a vásárló elégedettsége. Cégünk közel négy évtizedes tapasztalata a biztosítéka a megbízható kivitelezésnek. A szerkesztés és a gyártás terén segítséget nyújtunk minden régi és új megrendelőknek.

Hátlap variációk: Mellékelt sablonhátlapunk egyszerű és átlátható. A felhasználó egyből átlátja a dátumokat, bejelölheti a számára fontos napokat. Természetesen ettől eltérően más időpontokat is kiemelhetünk (pl. nyílt nap, évfordulók stb.)

A tervezésben szívesen segítünk ötletekkel, tanácsokkal. Elkészítjük a grafikai tervet, akár egyedi hátlapot is készítünk a cégarculatra igazítva. Amennyiben hátlapon a szokványos dátumok helyett bármilyen más információt kíván megjeleníteni, a mai nyomdatechnika szinte korlátlan lehetőségeket kínál. Ilyenek lehetnek: térkép, törzsvásárlói kártya, garanciajegy, bérletszelvény (fodrászat, manikűr, szolárium)

Tervezési méretek: Amennyiben a kártyanaptár grafikai tervezését nem ránk bízza, az alábbi szerkesztési adatokat vegye figyelembe: A kártyanaptár vágott mérete 95 x 65 mm. A tervezés során 99 x 69 mm mérettel kell számolni, ez a nyers, kifutó méret. A teljes méretből vágás során, körben 2-2 mm esik le, így kapjuk meg a vágott méretet. Az esztétikus megjelenés miatt azonban a vágott méreten belül ajánlatos körben 4-5 mm margót is hagyni. Ezen a határon kívül ne fusson csak háttérszín vagy háttérkép. Ha valami nem jól sikerül, azt a kivitelezés előtt jelezni fogjuk Önnek. Gyártásba csak jól megszerkesztett anyag kerülhet.

Anyagleadás: Általunk támogatott fájl formátumok: Corel Draw x3 vagy annál alacsonyabb verziószámú cdr fájl, tiff vagy jpg képfájl, minimum 300dpi felbontásban. Ha ezektől eltérő formátumokat szeretne küldeni, kérjük egyeztessen munkatársunkkal.

Amennyiben nyomdakész anyagot kapunk akkor grafikai költség nem kerűl felszámolásra.
Egyébb esetben:
Grafikai tervezés + sablon hátlap
2500 Ft+áfa
Grafikai tervezés + egyedi hátlap
3500 Ft+áfa

Megvalósítjuk elképzelését, forduljon hozzánk bizalommal! Várjuk szíves megkeresésüket. Ha egyéb kérdésük van, az elérhetőségek bármelyikén állunk a rendelkezésükre. Tekintse meg az alábbi mintákat, melyek csak kiragadott példák a megvalósult naptárakból.