August Schwarz oldenburgi kereskedőt tartják a képeslap feltalálójának, aki 1870-ben egy német levelezőlap bal felső sarkára egy ágyú mögött álló tüzér képét nyomtatta. Ez az év a képes levelezőlap születési éve.

Névnapra, születésnapra, ünnepekre, utazások során minden bizonnyal mindenki küldött már rokonainak, ismerőseinek, munkatársainak pár üdvözlő sorral képes levelezőlapot a tömegméretekben gyártott és széles körben elterjedt képeslapból.

Teljesen egyedi üdvözlőlappal mondana köszönetet partnereinek az év végén? Erre is van megoldás! Most lehetősége van egyedi, saját cégarculatra igazított üdvözlőlap illetve képeslap elkészítésére. Lepje meg partnereit, rokonait, barátait, ismerőseit. Felvetődik a kérdés, hogy a képeslapküldés kiment a divatból? A mobiltelefon, SMS, e-mail gyorsabb, esetenként még olcsóbb is, a lelassult és megdrágult postai szolgáltatásnál? A modern hírközlési lehetőségek konkurenciája csökkenti a képeslapok iránti keresletet, de nem szünteti meg. A festészet sem szűnt meg a fényképezés feltalálásával, a mozi és a színház sem halt meg a televízió megjelenésével és az újságok is túlélik az internet elterjedését.

Rendelje meg most egyedi képeslapjait, hogy időben eljussanak partnereikhez.