Az öntapadós vinyl matrica (kültéri), vagy a papír alapú matrica az egyik legolcsóbb és legmobilabb reklámhordozó eszköz, ugyanakkor nagyméretűben rendkívül figyelemfelkeltő is.

A matrica készítésnek többféle módja van; különböző anyagokból készíthetőek el, és minden anyagra fel tudjuk őket ragasztani. Ez a matrica egyik legfőbb előnye. Rendeljen matricákat bármekkora felületre, és bármilyen formára: az egyszerű termék címkétől a komplex autó vagy kirakat matricáig minden méretben. Szeretné, hogy üzletében gyorsan megtalálják az akciós termékeket? Rendeljen nálunk padlómatricákat. Digitális nyomdánkban gyártunk különleges formájú riccelt matricákat kis példányszámban is.

Beltéri és kültéri matricák
Címke, kismatrica
, matrica táblára, matrica üvegre, padlómatrica. Matricák, vinyl és plotter fólia kivágás 1 cm2-től az 500 m2-es giga reklámtábláig. Magas felbontás beltérre, egyedileg körbevágva, táblára kasírozva, falra ragasztva, különböző típusokra. Minden fajta matricát gyártunk.

Ablak és kirakat dekoráció
Kirakatok, üzletek portáljának teljes körű dekorációja. Fényáteresztő és kívülről fedő, belülről kilátást biztosító perforált ablakfóliák. Az egyszerű betűkivágásos plotter fóliás megjelenítéstől, a bonyolult digitális, körbevágott színes matricáig.

Egyedi matricák
Mágneses hátfalú matrica autóra, mely ideiglenesen használható, taxikra, rendezvényekre. Készítse el családja fotóját, egy kedves képét A4-es méretig mágnes hűtőmatricára, mely egyedi ajándék lehet Szeretteinek!