Egyedi, minőségi névjegyek, akár különleges kreatív papírokra is! A kreatív papír a névjegyeknek optikailag és tapintásra is különösen elegáns hatást kölcsönöz a strukturált, bordázott felülete miatt.

Elkészítjük vállalkozása arculatához igazított névjegykártyát, levélpapírt, borítékot, irattartó mappát. A tervezésben szívesen segítünk ötletekkel, tanácsokkal.

Tervezési méretek: Abban az esetben, ha névjegykártya grafikai tervezését nem ránk bízza, a következő szerkesztési adatokat kell figyelembe venni: A névjegykártya vágott mérete 90 x 50 mm.
A tervezés során 94 x 54 mm mérettel kell számolni, ez a kifutó méret. A teljes méretből vágás során, körben 2-2 mm esik le, így kapjuk meg a vágott méretet. Az esztétikus megjelenés miatt azonban a vágott méreten belül ajánlatos 4-5 mm margót hagyni. Ezen a határon túl, csak háttérszín vagy háttérkép fusson. Ha valami nem megfelelő, azt munkatársunk úgyis jelzi. Gyártásba csak jól megszerkesztett anyag kerülhet.

Kifutó méret szerkesztése:


Élesvágásra alkalmas (háttér nélküli vagy homogén háttérrel rendelkező) méret szerkesztése:

 Anyagleadás: általunk támogatott fájl formátumok: Corel Draw x6 vagy annál alacsonyabb verziószámú *.cdr fájl, *.tiff vagy *.jpg képfájl, valamint pdf formátum. Minimum 300 dpi felbontásban. Ha ezektől eltérő formátumokat szeretne küldeni, egyeztessen munkatársunkkal.

Megvalósítjuk elképzelését, forduljon hozzánk bizalommal! Várjuk szíves megkeresésüket. Ha kérdésük van, az elérhetőségek bármelyikén állunk a rendelkezésükre. Tekintse meg az alábbi mintákat, melyek csak kiragadott példák a megvalósult névjegykártyákból.

 

 

A nyomdaipar szakkifejezések a magyar nyelvben azonosak. Ezért weboldalunk szövegezésének bármely nyomdászattal foglalkozó weblaphoz való hasonlósága csak a véletlen műve lehet.

Névjegykártya – Digitális nyomda Szentendre